LiveTulokset.com - Jääkiekko- ja jalkapallotulospalvelu

Coolbetilla käynnistyy jälleen ilmainen Mestarien liiga -veikkaus, jossa pääpalkintona on 10 000 euroa. Tätä kampanjaa ei kannata missata! Mestarien liigan kausi on täydessä vauhdissa ja tarjolla on todella kovan luokan otteluita.

Mestarien Liiga 2019-2020 - Joukkueet, Otteluohjelma & Tulokset

Jalkapallo tulokset Livetulokset tulospalvelussa tarjoaa jalkapalloon yli 1000 sarjan tulokset. Livescore, tulokset, sarjataulukot, kokoonpanot ja otteluiden yksityiskohdat.

Valioliiga 2019-2020 | vihjeet, vedonlyönti ja kertoimet

Englannin Valioliigan kausi 2019 / 2020 käynnistyy 10. elokuuta ja Valioliigan voittajaveto käy jo kuumana. Mutta mikä joukkue voittaa Valioliiga kaudella 2019 / 2020? Manchester City on hallitseva Valioliigan mestari, mutta viime kaudella se

Pitkäveto - Kertoimet ja vedonlyönti - Veikkaus

Valioliiga alkaa - kenestä maalikuningas, entä mikä joukkue vie mestaruuden? Pasi Rautiainen ja Ville Klinga pohtivat kuka voisi voittaa alkavan Valioliigakauden maalikuninkuuden.

Valioliiga veikkaus 2018-19 - #1 Suomalaisten vedonlyöntiliiga

Valioliiga 2019-2020 ennakkosuosikit. Suurin ennakkosuosikki Valioliigan mestariksi on jälleen viime kauden mestari, Manchester City. Cityn pettymykseksi europelit menivät penkin alle, mutta siinä sivussa joukkue voitti upealla tavalla Valioliigan mestaruuden. Unibet tarjoaa tällä hetkellä Valioliigan mestaruudesta kertoimet 1.67.

Valioliiga veikkaus ja vedonlyönti 2019-20 | Kertoimet liigan

Vaikean kauden jälkeen Arsene Wengerin Arsenal yllätti kaikki kukistamalla Valioliiga-mestari Chelsean FA Cupin finaalissa. Wengerin jatkosta on taas vaihteeksi spekuloitu koko vuosi, ja #WengerOut-bannereita on nähty jopa SM-liigan pudotuspeleissä saakka.

Valioliiga | uutiset | ennakot | pelivihjeet | kokoonpanot

Valioliiga 2018/19. Manchester Unitedin ja Leicesterin perjantainen ottelu käynnistää nykymuotoisen Valioliigan kauden numero 27. Mestari on selvillä viimeistään 12. toukokuuta 2019. Hallitseva mestari kauteen lähdettäessä on viime kaudella sarjaa dominoinut Manchester City. Nousijoina sarjaan liittyvät Wolverhampton, Cardiff ja Fulham.

Voittajavedot - Katso kohteet ja veikkaa voittajaa - Veikkaus

Valioliiga vedonlyönti käy jo kuumana ja jälleen suurin mestarisuosikki on hallitseva mestari, Manchester City. Unibet antaa kertoimeksi Manchester Citylle kuukausi ennen Valioliigan aloitusta 1.67, joten Pep Guardiolan oletetaan hoitavan homman tälläkin kertaa.

Englannin Valioliiga – Wikipedia

Vedonlyönti kilpailujen voittajista tai kahdesta/kolmesta parhaasta. F1, yleisurheilu, ampumahiihto ja muut lajit.

veikkaus mobii
mtv+katsomo
kuinka monta kysymystä saa olla väärin mopon teoriakokeessa
kuinka usein hiusten leikkaus
kuinka monta lajia olympialaisissa