SYKE ohjelmatiedot - Telsu.fi

Kokeile Suomen parasta TV-opasta! Kaikki suosikkikanavasi samalla ruudulla. Ohjelmien korostus, trailerit, netti-TV. Toimii myös tabletilla ja kännykällä.

Netti-TV.Net | Katsomo

Uusi Syke-kausi alkaa maaliskuussa! Tällä 3. kaudella osastoa uhkaavat tiukat budjettineuvottelut. Hoitajat joutuvat taistelemaan niin työpaikkansa kuin potilasturvallisuudenkin puolesta

Näin kirjaudut MTV Katsomoon – kaikki ohjelmat katsottavissa

Niin ikään päätös Sykkeen kausista tehtiin jo ajat sitten. Syke oli monella tapaa uranuurtaja, ja on kunniakasta viedä se hienolla tavalla loppuun. Ylen päätös Sykkeen päättymisestä on saanut tekijät hakemaan uutta rahoitusta ja tv-kanavaa. Ohjelman tuotantoyhtiö Yellow Films aikoo myydä sarjan toiselle kanavalle.

mtv - Katso suosikkiohjelmasi ilmaiseksi koska haluat

Kirjautumisen avulla Katsomo pystyy tarjoamaan yksittäiselle käyttäjälle paremman ja personoidumman käyttökokemuksen, esimerkiksi jatka katselua -toiminnon, oman suosikkilistan ja henkilökohtaisia sisältösuosituksia.

Syke Katsomo - Image Results

Suomen suosituimmat viihdeohjelmat ja kuumimmat puheenaiheet. Parasta aikaa mtv-palvelussa!

Syke | Ruutu

Katsomo NettiTv ohjelmat ja klipit ilmaiseksi. Mukana Katsomo, Mtv3, Sub, Ava. Katso nyt.

TV-ohjelmat tänään - Telsu.fi

Katsojaennätyksiä rikkonut ja parhaana tv-sarjana Venla-palkitun Syke sarjan tuotantokaudet 1 - 4 katsottavissa ikuisesti Areenassa. Syke seuraa neljää hoitajaa kuvitteellisen sairaalan traumaosastolla. Sarjan päähenkilöillä on kinkkisiä tilanteita ratkaistavanaan sekä yksityiselämässään että sairaalan sykkeessä.

Netti-TV: Syke ohjelma

syke katsomo

Kaikki NettiTv ohjelmat helposti katseltavissa yhden sivun kautta. Mukana YLE Areena, Katsomo, Ruutu, Iltalehti, Tv7 sekä MoonTv. Netti-Tv.Net

Katso suosikkiohjelmasi – ilmaiseksi mtv-palvelussa

Yle Areena nettitv ohjelmat ja suora lähetys. Katso nyt ilmaiseksi. Mukana Yle TV1, Yle TV2, Yle Teema Fem.

Jakso 2: Leikin loppu | Syke | TV | Areena | yle.fi

Katso Syke - Jakso 2: Leikin loppu Yle Areenasta. Areena on Suomen suurin netti-tv ja radio. Yle Areenassa on tarjolla radio- ja televisio-ohjelmia, suoria lähetyksiä sekä ohjelmatiedot.

Netti-TV.Net | Kaikki NettiTV ohjelmat ilmaiseksi yhden sivun

Syke NettiTV ohjelma. Kaikki Syke jaksot. Katso ilmaiseksi netissä.

nenäkannun käyttö kuinka usein
kuinka kauan haavan paraneminen kestää
casino arpa voitto
kuinka kauan häkä pysyy huoneessa
katsomo valehtelijoiden klubi