Salatut elämät • Virallinen kanava - Pihlajakadun tuhmat

Salatut elämät -tekijöiden uudessa draamasarjassa päästään eläytymään nuorten päähenkilöiden villiin kesänviettoon, johon lukeutuu kesätöiden lisäksi kuumia bileitä yöttömässä yössä, draamaa, rakastumisia ja juhlien jälkeisiä morkkiksia.

Salatut elämät • Virallinen kanava - Making of | Tuhmikset 3

Huippusuositussa Salkkari-spin-offissa "Pihlajakadun tuhmat tädit" käsistä lähtenyt polttari-ilta josta seuraa mittava jälkipuinti. Tässä riettaassa komediassa pääosassa seikkailevat juonikkaat, älykkäät ja seksikkäät Salkkari-naiset: Linda, Eva, Camilla ja Monica.

Tuhmat tädit tulevat! Salkkarit-kaunottaret bilettävät

Salatuista elämistä nähdään 20-osainen nettisarja. Sarja kantaa nimeä Tuhmat tädit. Luvassa on villiä biletystä, kun sarjan naiset pääsevät irti. MTV3-kanavan Salatut elämät -sarjasta julkaistaan nettiversiona 20-osainen sarja, jossa seurataan tiiviisti sarjassa nähtävien naisten

Salatut elämät - Home | Facebook

salatut elämät katsomo tuhmat täditPihlajakadun tuhmat tädit 3 - Syntiset -sarjassa nähdään vahvoja yllätyksiä ja tihentyvää jännitystä.Sarjan tuttujen päänäyttelijöiden Monika Lindemanin, Tiia Elgin, Irina Vartian ja Nora Rinteen lisäksi kolmososan vierailevina tähtinä nähdään Janne Vaittinen ja Maarit Peltomaa.

Pihlajakadun tuhmat tädit palaa! Kakkoskausi entistä

Pihlajakadun tuhmat tädit Monica, Eva, Linda ja Camilla ovat hädin tuskin toipuneet hurjaksi riistäytyneestä bileillastaan, kun viaton visiitti seksikauppaan käynnistää uuden, vauhdikkaan tapahtumien sarjan.

Luettelo televisiosarjan Salatut elämät oheismateriaaleista

MTV3:n mukaan Salatut elämät-aiheinen elokuva oli ollut jo pidemmän aikaa suunnitteilla, mutta sopivaa konseptia elokuvalle ei aiemmin keksitty. Elokuvan kokonaisbudjetti oli noin puoli miljoonaa euroa, ja Suomen elokuvasäätiö kattaa siitä 200 000 euroa. Elokuva on pääasiassa nuorille suunnattu, ja se on kielletty alle 12-vuotiailta.

Salatut elämät | Draamasarjat | mtv

Salatut elämät Viestiketju alueella 'TV- & nettisarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja Myrkky, 17.10.2016. Sivu 16 Katsomo käyttää HTML5 soitinta.

Salatut elämät • Virallinen kanava - Pihlajakadun tuhmat

Pihlajakadun tuhmat tädit on suomalainen nettisarja, joka on on spin-off MTV3-kanavan Salatut elämät -saippuasarjasta. Sarjan neliosainen ensimmäinen tuotantokausi julkaistiin MTV Katsomo -palvelussa 29. marraskuuta 2016.

Salkkarit-tähdet kutittelevat nauruhermoja: katso

Pihlajakadun tuhmat tädit on suomalainen nettisarja, joka on spin-off MTV3-kanavan Salatut elämät-saippuasarjasta. Sarjan neliosainen ensimmäinen tuotantokausi julkaistiin MTV Katsomo-palvelussa 29. marraskuuta 2016. Ensimmäinen kausi esitettiin televisiossa MTV3-kanavalla kesäkuussa 2017.

Salatut elämät - Wikipedia

salatut elämät katsomo tuhmat täditSalatut elämät eli Salkkarit on Suomen pitkäikäisin päivittäisdraama. Katsojat ovat saaneet seurata Pihlajakatu 23 -osoitteen monenmoisten asukkaiden värikkäitä elämänvaiheita jo 25.1.1999 alkaen MTV3-kanavalla.

Salatut elämät | sivu 16 | TechBBS

salatut elämät katsomo tuhmat täditSalatut elämät eli Salkkarit on Suomen pitkäikäisin päivittäisdraama. Katsojat ovat saaneet seurata Pihlajakatu 23 -osoitteen monenmoisten asukkaiden värikkäitä elämänvaiheita jo 25.1

Pihlajakadun tuhmat tädit - Katso ilmaiseksi mtv-palvelussa

Salatut elämät -faneja hemmotellaan jälleen tänä kesänä, sillä Pihlajakadun tuhmat tädit -nettisarjan toinen tuotantokausi julkaistiin viikko sitten MTV:n Katsomo -palvelussa. Spin offin toisellakin tuotantokaudella päästään seuraamaan Irina Vartian, Monika Lidemanin, Tiia Elgin ja Nora

haribo peli
`veikkaus
skibo peli
kuinka lähelle rajaa saa istuttaa aidan
voitto wikisanakirja