Poliisi: Nuorten itsemurhapeli leviää somessa – tehtävissä

Category Film & Animation; Suggested by UMG X Ambassadors - BOOM (Official Video) Song Unsteady (Tough Love Remix) Artist X Ambassadors

Onko nuorten "itsemurhapeli" totta vai valeuutinen? Poliisi

Poliisi on ollut tietoinen pelistä jo ennen vantaalaisen koulun yhteydenottoa. Poliisin mukaan tiedot pelistä perustuvat luotettaviin venäläislähteisiin. Peli on puhuttanut runsaasti sosiaalisessa mediassa paitsi Suomessa myös maailmalla. Vaarallisiin haasteisiin yllyttävä Blue Whale -peli

Poliisi varoittaa: Ahdistava itsemurhapeli leviää nuorten

nuorten itsemurha peli

Itä-Uudenmaan poliisi varoittaa Facebook-sivuillaan (siirryt toiseen palveluun) Blue Whale -nimisestä itsemurhapelistä. Peli on poliisin mukaan aiheuttanut ahdistusta ja ihmetystä vantaalaisessa koulussa, jossa nuoret ovat puhuneet asiasta opettajan kanssa.

MIELI Suomen Mielenterveys ry

Suomen Mielenterveysseura on kansanterveys- ja kansalaisjärjestö. Seura edistää Suomessa asuvien mielenterveyttä, tekee ehkäisevää mielenterveystyötä ja rakentaa vapaaehtoisen kansalaistoiminnan edellytyksiä mielenterveyden alalla.

Itsemurha - YouTube

Tutkimusten mukaan nopeatempoiset pelit, voiton suuri todennäköisyys ja mahdollisuus käyttää voitetut rahat heti uudelleen lisäävät riskiä ajautua peliongelmiin. Esimerkiksi lotto on hidastempoinen peli ja aiheuttaa pelaajille harvoin ongelmia, mutta nopeatempoiset rahapeliautomaatit on havaittu varsin koukuttaviksi peleiksi. Myös

Peliriippuvuus – Wikipedia

nuorten itsemurha peli

Itsensä viiltäminen, viiltely, on yksi itsetuhoisuuden muoto. Se on toisaalta maailmanlaajuinen ja vanha ilmiö, mutta kussakin kulttuurissa sillä on omat taustekijänsä. Nuorten kokemat kasvun haasteet vaihtelevat eri puolilla maailmaa ja myös eri puolilla Eurooppaa.

Blue Whale -peli: lasten itsemurhat — Mielen Ihmeet

nuorten itsemurha peli

Viiltelyä ja itsetuhoisuutta: Nuorten tyttöjen pahoinvointi huolestuttaa asiantuntijoita – "On paljon, mistä lasten vanhemmat eivät tiedä" Suomen Mielenterveysseuran chattiin tuli keväällä yli 45 000 yhteydenoton yritystä nuorilta ja erityisesti tytöiltä.

Blue Whale Challenge – Wikipedia

nuorten itsemurha peli

Peli ja siinä olevat tehtävät eskaloituvat 50 päivän ajan, kunnes uhreja kehotetaan tappamaan itsensä. Momo-peli leviää tällä hetkellä Etelä-Amerikassa, rikostutkijat kertovat että peli on lukuisissa älypuhelimissa eri puolilla Kolumbiaa ja Meksikoa. Momo-avatar on alunperin japanilaisen taiteilijan, Midori Hayashin luomus.

Poliisi vakuuttaa: luotettavien lähteiden mukaan nuorten

Peli on aiheuttanut ahdistusta nuorten keskuudessa ja nuoret ottivat sen koulussa opettajan kanssa puheeksi, kun kotona siitä ei vanhemmille uskallettu kertoa, poliisi kirjoittaa. Poliisin mukaan kyseessä on Venäjältä lähtöisin oleva itsemurhapeli, jossa pelaaja suorittaa haasteina erilaisia tehtäviä 50 päivän ajan.

Karmiva itsemurhapeli leviää WhatsAppissa – erityisesti

nuorten itsemurha peli

Poliisin Facebook-tiedote on kerännyt pitkän jälkeensä kommenttiketjun, jossa keskustellaan siitä, onko peli totta vai ei. Myös jotkut ulkomaiset tiedotusvälineet ovat kertoneet, että tieto pelistä olisi valeuutinen.

kuinka monta päivää kuukausissa
batman peli lego
kuinka usein neuvolaan loppuraskaudessa
kuinka kauan kulmien kestovärjäys kestää
kuinka paljon ihminen syö hyönteisiä