Martti Suosalo nähdään Control-toimintapelissä Ahtina, tangoa

Remedyn uudessa jättipelissä tapahtuu pelintekijän painajainen, mutta alan tähdet hehkuttavat sen outoutta ja Martti Suosalo a laulamassa tangoa 27.8. 2:00 Espoolaisen Remedy-yhtiön tänään julkaistava Control on talon tähän mennessä suurin peli, jota kuvaillaan fiksuksi, rajuksi – ja oudoksi.

Haku - Martti Suosalo | HS.fi

martti suosalo peli

Espoolaisen Remedy-yhtiön tänään julkaistava Control on talon tähän mennessä suurin peli, jota kuvaillaan fiksuksi, rajuksi – ja oudoksi. Esimerkiksi Martti Suosalo laulaa Controlissa täysimittaisen, peliä varten sävelletyn tangon.

Martti Suosalo nähdään Control-toimintapelissä Ahtina, tangoa

Suomen arvostetuimpiin näyttelijöihin lukeutuva Martti Suosalo nähdään elokuussa ilmestyvässä Control-pelissä. Suosalo näyttelee espoolaisen Remedy Entertainmentin kehittämässä yliluonnollisessa toimintarymistelyssä Ahti-nimistä hahmoa, josta julkaistiin myös ensimmäinen kuva.

Martti Suosalo archivos - Mira Pelis Online

Mira Pelis Online. Inicio; Generos

Martti Suosalo | Yle Uutiset | yle.fi

Control on Remedy Entertainmentin kehittämä kolmannen persoonan toimintapeli, joka tunnettiin aiemmin projektinimellä P7. Peli on yliluonnollinen toimintaseikkailupeli, joka sijoittuu

Martti Suosalo nähdään mukana Control-pelissä - YouTube

Nuorimmainen nousi heti ylös ja alkoi kysellä, että mikä peli on kyseessä. Kaikki lapset tiesivät Remedyn, ja missä maailmassa tässä mennään. Status kasvoi ja hierarkiassa nousin pykälää ylemmäs jopa ehkä äidin tasolle, Martti vitsailee.Videopelit täysin uutta

Tältä näyttää seuraava kotimainen suurräiskintä Control

Martti Suosalo näyttelee hahmoa Remedyn uudessa pelissä: "Kun mä kotona kerroin lapsille meneväni tämmöiseen, niin ne oli ihan että etkä!" Ellen Page, Kevin Spacey, Keanu Reeves, Martti Suosalo. Peleissä näkee yhä useammin tunnettuja näyttelijöitä. pelit 2.7.

Martti Suosalo – Wikipedia

Elokuun lopulla ilmestyvästä toimintarymistelystä on tarjolla tuore tarinatraileri, jossa esitellään pelin entuudestaan nähtyjen kasvojen lisäksi myös uusi ja varsin keskeiseltä vaikuttava hahmo. Trailerin, jossa vilahtaa myös kotimainen näyttelijälegenda Martti Suosalo, voit katsastaa ohesta.

Martti Suosalo mukana Remedyn Control-pelissä – katso 3d-kuva

Suomalaisen Remedyn seuraava peli on Control. Pelin uudella trailerilla nähdään välähdys myös Martti Suosalosta, jolla on pelissä hauska rallienglantiin taipuva kohtaus. Control julkaistaan 27. elokuuta. Se sijoittuu newyorkilaiseen pilvenpiirtäjään, joka pitää sisällään aivan omanlaisensa ilmaston.

Martti Suosalo - Wikipedia

martti suosalo peli

Martti Juhani Suosalo (s.19. heinäkuuta 1962 Oulu) on suomalainen näyttelijä, joka on esiintynyt useissa kotimaisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa.Häntä pidetään lahjakkaana muuntautujana, joka on esittänyt uskottavasti useita tunnettuja suomalaisia kulttuurihahmoja, kuten Reino Helismaata, Jean Sibeliusta, Irwin Goodmania ja Kari Hotakaista.

V2.fi | Martti Suosalon näyttelemä Ahti päästää perinteikkään

martti suosalo peli

Mira Pelis Online. Inicio; Generos

kuinka kauan unettomuus voi jatkua
paf vedonlyönti yhdistelmä
kuinka paljon volvoilla ajaa
mtv3 katsomo gåsmamman
tolstoi kuinka paljon ihminen tarvitsee maata