Rintaliivit vaihtoon! Asiantuntijat kertoivat, kuinka usein

Alushousut vaihdan vähintään 2 krt/vrk. Rintaliivejä saatan käyttää 2-3 päivää. Mies vaihtaa kalsarit kerran päivässä. Lapset yleensä 2 krt päivässä. Mulla ei ole tahroja, muiden mahdollisia tahroja yritän olla näkemättä pyykätessäni :)

Kuinka usein peset vaatteesi? | sivu 2 | Keskustelu | Anna

kuinka usein vaihtaa alushousutSinä nyt jämähdit tuohon alushousujen pesemiseen. Tämän ketjun kysymyshän oli että "Kuinka usein VAIHDAT alushoususi" - ei siinä pesemisestä puhuttu mitään. Meilläkin on duunissa sellainen symppis äijäkööri, joka pelaa yhdessä sälhlyä ja sitten aina pelin jälkeen vaihdamme kalsareita keskenämme.

Kuinka usein vaihtaa paitaa/vaatteita? | sivu 4 | MuroBBS

Kuinka usein teidän mielestänne paita ja muut vaatteet tulisi vaihtaa? Joka päivä käyn suihkussa ja vaihdan samalla t-paidan ja bokserit, mutta päälypaitaa tulee joskus pidettyä jopa reilu viikko, mutta yleensä muutama päivä. Onkos se nyt sitten ällöä niinkuin bb-Lotta kommentoi Esa A:n paidan pidosta(jäi kaivelemaan mieltä)?

Pönttö pitäisi pestä viikoittain ja pyyhkeet vaihtaa 3–4

Alushousut, pyyhe, hammasharja Moni asia pitää välillä vaihtaa. Kysyimme asiantuntijoilta, kuinka usein. Hei asiantuntija, kuinka usein pitäisi vaihtaa

Kuinka usein lakanat, pyyhkeet sun muut pitäisi vaihtaa

kuinka usein vaihtaa alushousutmutta jokainen saa itse päättää miten likaisissa vaatteissa kulkee tai kuinka usein pesee pyykkinsä. en minä sano mikä on oikein, enkä puutu muiden pyykinpesuun. kone pyörii päivittäin taloudessamme, joskus 2 konetta päivässä. perheessä on 3 asukasta.

”Tee nuuhkaisutesti” ja 9 muuta asiantuntijavinkkiä kodin

Vierailija: "Ottaa päähän kun mulla ei oo varaa rintsikoihin että vois vaihtaa joka päivä. Halvimmillaan saan joskus rintsikat alesta 40e. Joudun siis vaihteleen 3 rintsikkoja ja ostan sitten ku joku menee risaksi. perkele.".

Alusvaatteiden vaihto - Alusvaatteet - Suomi24 Keskustelut

kuinka usein vaihtaa alushousutHelposti pysyy puhtaana kaksi päivää, kun käyttää työmatka-pyöräillessä erillisiä urheiluvaatteita, kotiin tullessa vaihtaa villasukat jalkaan ja liikuntaa harrastaessa vaihtaa taas erilliset urheiluvaatteet.

Kuinka usein teidän miehet vaihtaa sukat+alushousut

Hän kertoi vaihtavansa alushousut aina iltaisin. Syynä oli kuulemma se, ettei hän halua mennä nukkumaan samoilla, joilla on ollut koko päivän. Olen tosi hämmentynyt tästä. Eivätkö ihmiset todellakaan halua aloittaa päiväänsä puhtailla alusvaatteilla ja vaihtaa ne aamulla?

Kuinka usein vaihtaa paitaa/vaatteita? | sivu 2 | MuroBBS

Alushousut, pyyhe, hammasharja Moni asia pitää välillä vaihtaa. Kysyimme asiantuntijoilta, kuinka usein. Hei asiantuntija, kuinka usein pitäisi vaihtaa

kuinka kauan sytkäri kestää
kuinka kauan heurekassa menee
veikkaus jäätelö
mtv katsomo vappu ja marja live
my time at portia peli