Keskustelu - Kuinka usein käytte ravintolassa syömässä

Silloin kun siltä tuntuu. Ihoni ei kestä pesuja liian usein, eli joskus saattaa jäädä pariinkin kertaan viikossa. Pahimmillaan ihan kerrankin viikossa. Alapesut tietysti on sitten erikseen. Mies aina ihmettelee, miten en haise pahalle, itse kun on töissäkäyvä ja täten usein omaa tietynlaisen fyysisen työn aiheuttaman hajun.

Kuinka usein käytte kaupassa? | Vau Foorumi

"Vaikka ihan baarissa?". "ja kauppareissulla hesellä syömässä Jee! Poika nyt n. 4½kk. Joulukuun alussa poika on menossa mummulaan hoitoon päiväksi, jotta saadaan miehen kanssa yhteistä aikaa.

Kuinka usein lakanat tulisi vaihtaa? - YouTube

Aika usein joudun kauppamatkalla puolituttujen ja tuntemattomien tentattavaksi, kun ostosteni määrä herättää huomiota. Usein mukanani on myös ns. "kuormakameli" - joutilas tai altis vahva ihminen, joka on mukana kasseja kantamassa ja valvomassa, ettei äiti jää liian pitkäksi aikaa kylälle höpisemään.

Kotona olijat (aikuiset), kuinka usein käytte suihkussa

kuinka usein käytte kotonaKuinka usein lakanat tulisi vaihtaa? Lakanoiden vaihtoväli riippuu henkilön elämäntavoista. Vaihtoväliin vaikuttavat yleinen siisteys, hikoileeko henkilö paljon, onko hänellä allergioita

Kaikki kotona?: Ruokaa neljälletoista - katsaus suurperheen

kuinka usein käytte kotonaKuinka usein käytte ruokakaupassa? Saa halutessaan myös kertoa, paljonko teillä menee kuukaudessa rahaa kauppaan. Me käytiin ennen paljon useammin, mutta sitten päätettiin harventaa käyntejä kun huomattiin, että rahaa paloi kauppaan vähän liikaa. Nykyisin käydään kerran noin kuudessa päiväss

Kuinka tehdään: PARAS LEIPÄ KOTONA - YouTube

Vierailija: "Kiinnostaisi tietää.". Vierailija: "Harvoin. Ehkä kerran 3-4 kuussa tulee käytyä. Kun vielä seurustelin, käytiin pari kertaa kuussa.". Vierailija

Yllätystreffeille kumppanisi kanssa – Daddy Speziale

kuinka usein käytte kotonaSyön joka aamu puuron kotona ja vasta töissä juon aamukahvia n. 2 kuppia jonka jälkeen tuleekin jo kova kiire vessaan. Lounaan kahvittelu tullut nyt jätettyä pois ko. syystä ettei tarvitse heti uudestaan töissä paskoa.

Kuinka - Home | Facebook

kuinka usein käytte kotonaHe kokevat että ovat kotona todella yksinäisiä ja sairaalassa heillä on seuraa, mutta omaiset käyttäytyvät juuri päin vastoin. En toki tarkoita että sairaalassa ei pitäisi käydä koskaan, vaan käykään yhtä usein kuin ennenkin kävitte.

Kuinka rahat riittää baariin? - Bailut - Suomi24 Keskustelut

kuinka usein käytte kotonaKuinka usein käytte ruokakaupassa? Saa halutessaan myös kertoa, paljonko teillä menee kuukaudessa rahaa kauppaan. Me käytiin ennen paljon useammin, mutta sitten päätettiin harventaa käyntejä kun huomattiin, että rahaa paloi kauppaan vähän liikaa. Nykyisin käydään kerran noin kuudessa päiväss

Kuinka usein sukulaiset vierailee? | Oma elämä | Juttutupa

kuinka usein käytte kotonaKuinka usein sukulaiset vierailee teillä ja kuinka usein te käytte sukuloimassa? Sisarukset, heidän lapset, vanhemmat ja kuinka pitkä välimatka teilla on?

Vaivatonta mökkiruokaa | Keskustelu | Anna

Kannatan! Yhdessä tekeminen ehkä avaisi miehenkin silmät sille, että kaikki ei suju kuin kotona, joten ei voi vaatia samanlaista tarjoiluakaan. Usein nimittän tuntuu siltä (enkä nyt väitä, että tässä tapauksessa on niin), että mökin varustus on pidetty alkeellisena nimenomaan miehen vaatimuksesta.

Kuinka usein käytte kaupassa? | Vau Foorumi

Toiset käsikirjoitukset soveltuvat treffeille kotona. Treffit voi siis pitää vaikkapa illalla mahdollisten lasten nukkuessa. Nämä käsikirjoitukset julkaistaan aina kuunvaihteen tienoilla. Teidän päätettäväksenne jää, kuinka usein treffeillä loppujen lopuksi käytte.

kuinka paljon alkoholia juhliin
kuinka saada vauva syömään tuttia
kuinka kauan hiiva säilyy pakastimessa
kuinka monta päivää saa olla putkeen töissä
kuinka monta levyä popeda on julkaissut?