Kuinka usein? – Iidan matkassa | Lily

Käyt hammaslääkärissä? Ihan liian usein. Minua ei ole siunattu hyvillä hampailla ja pitäisikin tehdä seuraava visiitti hammaslääkärille pian. Olen kuitenkin todella kiitollinen, että tällä hetkellä kaikki suussani olevat hampaat voivat kohtalaisen hyvin, sillä hammassärky menee kauheimpien kipujen top 3:seen elämässäni.

Näin usein gynekologilla, hammaslääkärissä ja muissa

En muistakaan oonko mun pian 13 vuotisen blogielämäni aikana osallistunut kovinkaan moneen. Joten nytte sitte ku ikää on melkein teinarin verran. Blogilla siis. Itselläni enemmän. Elikkäpä kysymys on siitä, että kuinka usein teen mitäkin asioita. Vaihdat lakanat? Vaihdan aina silloin, kun lapset lähtevät isilleen.

”Hampaista puolet jää helposti pesemättä” suuhygienisti

Käyt hammaslääkärissä? Kävin juuri tänä keväänä hammaslääkärissä ja sitä ennen olen tainnut käydä keväällä 2017. Käyt kaupassa? Vaihtelee, 1-3 kertaa viikossa. Peset ikkunat? Keväisin ja syksyisin. Vaihdat sukat? Joka päivä tietysti. Ostat uusia vaatteita? No en ainakaan joka kuukausi. Vaihtelee tarpeen mukaan.

Kuinka usein hammaslääkärissä pitäisi oikeasti käydä? Ota

Tarkastuksessa on hyvä joskus käydä, vaikka mitään oireita ei olisi. – Hammastulehdukset voivat olla pitkään oireettomia. Niiden selvittämiseen tarvitaan kliinisen tarkastuksen lisäksi määräajoin röntgenologisia tutkimuksia. Gynekologi. Kuinka usein? Silloin, kun oma gynekologi pitää sitä tarpeellisena tai kun sinulla on oireita.

Inhimillinen turhamaisuus: Kuinka usein

kuinka usein käydä hammaslääkärissä

Kuinka usein? -blogihaaste eli kuinka usein pesen lattiakaivot, vaihdan lakanat, käyn hammaslääkärissä, syön herkkuja tai riitelen? Haluaisin käydä joka

Näin usein hammaslääkärissä tulisi käydä - MTVuutiset.fi

Kuinka usein papa-koe pitää ottaa? Vähintään viiden vuoden välein täytettyäsi 25 vuotta. Kohdunkaulan syöpää ehkäisevään seulontaan kutsutaan vuosittain kaikki 30-, 35-, 40-, 45-, 50-, 55- ja 60-vuotiaat naiset. Joissakin kunnissa kutsun saavat myös 25-vuotiaat ja/tai 65-vuotiaat naiset.

Kuinka usein?

kuinka usein käydä hammaslääkärissä

Kolmistaan-blogin Karoliina haastoi kaikki bloggaajakollegat haasteeseen, jossa vastataan eri aiheisiin liittyviin Kuinka usein? –kysymyksiin. En ole pitkään aikaan tehnyt blogihaastepostausta, joten tartuin tähän mielelläni. Kysymykset olivat aika kivoja ja muutaman kohdalla havahduin, että apua, näinkö usein / harvoin tätäkin

Kotona ja kaupungilla: Kuinka usein -haaste

Nyt on blogeissa kiertänyt haaste, jossa kysytään kuinka usein? Kuinka usein sheivaat, valehtelet tai vaikkapa siivoat jääkaapin? Nyt minä vastaan näihin polttaviin kysymyksiin!

Kuinka usein? – Hooray for Squats

kuinka usein käydä hammaslääkärissä

Kuinka usein House of Brandonissa on Mid Season Sale? No en tiedä, mutta nyt on! Huimia tarjouksia merkkituotteista, mutta pidä kiirettä sillä suosituimmat koot menee nopeesti! Jarin Makia-takki löytyy TÄÄLTÄ ja Sarin Fila-kengät TÄÄLTÄ. Nyt shoppailemaan House of Brandoniin!

katsomo sa
kuinka kauan adenovirus kestää
katsomo salatut rlämät
kuinka kauan jetlag kestää
kuinka paljon maitoa 8 kk vauvalle