Miksi kissasta lähtee karvaa aivan tolkuttomasti | Keskustelu

olen lukenut aiemmin, että kalaa saisi antaa kissalle vain kerran viikossa.haluaisin tietää perusteluja ja enkö tosiaan voi useammin antaa? eräälle kissalle syötimme kalaa melkein joka päivä kaiken muun lisäksi(lihaa,raksuja,kanaa ym) eikä kissa huonosti voinut. se oli silloin maatiainen, enkä perehtynyt kissan ruokintaan.nyt rotukissan ostettua olen perehtynyt.

Kuinka - Home | Facebook

kuinka usein kissalle saa antaa tonnikalaa

Usein kuulee sanottavan, että kanan luita ei saisi kissalle antaa. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Ainoastaan kypsennetyt luut ovat siis kiellettyjen listalla. Jos kissa ei ollenkaan suostu syömään luita, on kalkkilisä tarpeen. Kalsiumvalmisteita saa mm. apteekeista ja eläintarvikeliikkeistä.

Cat Lovers: Kissan luonnonmukainen ruokinta, BARF

Kissamme, 7 kk vanha leikattu kolli, tykkää kovasti kissojen tonnikalasta. Kuinka usein sitä voi kissalle antaa? Järvikalaahan annetaan rajoitetusti 1-2 krt/vko, mutta koskeeko sama rajoitus kissojen tonnikalaa?

Viiruvarpaat: Peruskissan perushyvä perusruokinta

Näin helposti menee lääkkeen antaminen kissalle pienellä niksillä!

Kuinka usein kissalle voi antaa tonnikalaa? - Kysy kissojen

Siinäpäs se kysymys olikin. Eli vaikka jotai kuivattuja kaloja purkista, kinkunpalan tai kissalle tarkotettuja nameja. Annatteko päivittäin? Ja muutenkin, kuinka usein kissanne saavat kunnon ruokaa päivässä. Meillä on ollut kokoajan raksuja tarjolla, mutta nyt otin ne pois kun kissat eivät ole pentuja enää.

Kuinka usein annatte kissalle herkkuja? | Keskustelu | Kaksplus

-Tuoteselosteiden päivittäminen ja uusiminen ja painaminen on aika kallista puuhaa. Välillä voi olla, että jotain rehuraaka-ainetta ei saa, jolloin täytyy siihen erään laittaa jotakin muuta saman kaltaista rehuainetta. Tuoteselosteita voi tulkita monin tavoin. Ostin esimerkkituotteen, jota mainostetaan naudanlihalla.

Kissanruokinta | Keskustelu | Anna

Sohvalla pyyhkeeseen ja vilttiin käärittynä. Yritin antaa kissalle kissanruokaa, mutta se ei reagoinut mihinkään. Olin ostanut kaupasta purkin tonnikalaa, koska muistan, että ollessani teininä tuttavaperheen kissanvahtina heidän vanha kissansa aina kehräsi ja innostui tonnikapurkin avaamisesta enemmän, kuin mistään muusta.

Kissan- ja koiranrehujen tuoteselosteet monitulkinnallisia

Kissa syö luonnossa riistan luineen päivineen ja saa siten tärkeän kalkin. Kyllä kissalle voi antaa esim. broilerin siipiä luineen, mutta vain raakana, ei koskaan keitettynä (luut haurastuvat ja saattavat vahingoittaa sisäelimiä). En sitten tiedä kuinka pienille pennuille voi ruveta antamaan lihaisia luita?

Kissamaailma - Mitä saan antaa kissalleni?

Kissalle ei saa antaa lohta sen rasvaisuuden vuoksi,aiheuttaa myöskin keltarasvatautia. Ehdoton ei tuoreen kalan syöttämiseen! Tuore järvikala sisältää loisia,joten suurella todennäköisyydellä kissa saa siitä matoja! Ei siis raakaa kalaa kissalle,poikkeuksena merikalat,joissa loisvaara on todella pieni.

Kuinka usein ruokitaan 2 kuukauden ikäinen kissanpentu

Kuinka. 14,306 likes · 122 talking about this. "Joyous folk pop" - NPR Music

kuinka pitkään ansiopäivärahaa maksetaan
kuinka kauan koira kasvaa
piano peli
veikkaus bingo
kuinka kauan kela käsittelee työmarkkinatukea