Nonnula: Hiusten antamasta varmuudesta.

Voi lyhyt tukka olisi kyllä kesäksi unelma :) Lyhyitä hiuksia ei tarvisi laittaa niin paljon, että ne näyttää hyvältä. Pitkät taas vaativat enemmän laittoa. Toisaalta haluaisin kesän menoihin ja juhliin pitkät hiukset, joihin voisi laittaa kaikkia lettejä ja muita kampauksia.

Jack the materialist: Yleisimmät kysymykset hiuksista.

Koostumus on melko paksua. Hoitoaine levittyy kuitenkin äärimmäisen helposti tasaisesti pitkiin hiuksiin. Hoitoaineesta heti tuntee, että se ei ole raskaiden silikonien silottavuuteen perustuva. Mitä pidempään malttaa antaa hoitoaineen vaikuttaa, sen paremman tuloksen mielestäni sillä saa.

viksua elämää: kuinka huolehdin ulkonäöstäni?

kuinka pitkiin hiuksiin voi laittaa pidennykset

Pitkiin hiuksiin voi joutua tekemään kaksinkertaisen annoksen. Annetaan vaikuttaa hiusissa vaalenemisen mukaan (5-15 min)." Mut yleensä tossa kai suositellaan jotain 9% hapetetta, noh mulla oli käytössä Cyberin värinpoiston 12% hapete et se oli sit vähän jytympi. Poista

Hiustenpidennys | Page 21 | Pakkotoisto.com

kuinka pitkiin hiuksiin voi laittaa pidennykset

Vuosia sitten mulla oli ainakin neljä kertaa pidennykset ja voi elämän kevät mihin kuntoon ne loppujen lopuksi meni. Ongelmahan niissä on se, että kun se oma hius sieltä jokatapauksessa kasvaa se jää kiinnityksien loukkoon.

Miten Minnan uusi tukka olikaan tehty? - Glitz & Glam

kuinka pitkiin hiuksiin voi laittaa pidennykset

Ala-asteen loppupuolella kyllästyin pitkiin hiuksiin ja leikkasin ne itse kavereiden avustuksella :---D Kampaaja sanoi että kun ne on niin paksut ne ei varmasti kiharru kun leikkaa kerroksittain, mutta kyllä ne sitten kuitenkin kihartui ja nyt mulla onkin ollut jo monta vuotta semmoset keskipitkät kerrostetut hiukset, se vaan että

Nonnula: Lyhyet hiukset -uhka vai mahdollisuus.

Leikkautin viime kesänä pitkät hiukseni (vähän pakon sanelemina) polkkapituuteen ja olin ensin, että kivakiva. Sitten iski ihan kamala ikävä pitkiin hiuksiin ja itkin ikävääni vähän niinkuin kaikille. Sain blogin kautta pidennykset testiin ja sain olla taas pitkätukka. Pahin angsti lieveni.

.HIUKSIIN TUUHEUTTA. – .Mari Anniina.

Kesälomalla tein sellaisenkin "radikaalin" muutoksen, että kävin kampaajalla teettämässä tukkaan tuuhennuksen. Klipsipidennyksillä säätäminen on välillä ärsyttävää ja aikaavievääkin toisinaan, eikä mulla ole koskaan ollut päässä kiinni olevia pidennyksiä, joten päätin repäistä ja kokeilla.

Pinkkiä ja ihanalta tuoksuvaa - Glitz & Glam

Yksi vaihtoehto on yös laittaa hiuksiin raitoja, jonka päälle sitten ruskea kestoväri. Oleeellista on joka tapauksessa pohjan vaalentaminen sen verran, että mustasta tulee ruskea:) Jos hiuksesi ovat polkkaa pidemmät, suosittelen ottamaan pari pakettia väriä, sekä ombrea, että kestoväriä! Poista

Päästä varpaisiin: Hiusten vaalennus kesäksi.

kuinka pitkiin hiuksiin voi laittaa pidennykset

Paljon voi siis olla hiuksista kiinni, näköjään. Tässä muutama kuva vielä pidennyksistäni. Eräänä lauantaina kun sain vähän omaa aikaa, päätin tehdä pitkästä aikaa kunnon meikin ja laittaa pidennykset. Hymy on kuvissa kirkkaampi, koska pitkät hiukset vaan tuntuvat niin hyviltä.

Craving for a summer hair - saijis.indiedays.com

Minä menetin nyt ”neitsyyteni” lisäkehiuksissa. ;D Eli minulla on ensimmäistä kertaa pidennyshiuksia. 😉 Äidilläni oli jo jokunen vuosi sitten koko pään pidennykset sinetein, mutta minulla on nyt vasta ekaa kertaa pari raitaa teippikiinnityksellä. Teipit eivät tunnu ollenkaan, vaikka olin hieman epäileväinen niiden mukavuudesta.

ruka veikkaus
peli 2 vuotiaalle
kuinka saada lisää tykkäyksiä
kuinka monta banaania saa syödä päivässä
anssi kela ja isot biisit katsomo