Keskustelu - Raajojen lämpimyyden yhteys orgasmiherkkyyteen

Niinkuin että eliniäksi on joku tietty lukumäärä, kuinka monta kertaa voi laueta? Tuon mukaan, jos tärskäyttää kerran päivässä, varasto on tyhjä alle 20 vuodessa. Eiköhän se mene kuitenkin niin, että vanhenemisen mukanaan tuomat muutokset aikanaan hillitsevät, mutta siihen asti kun kaikki pelaa voi laukomistiheyden päättä

”Sain orgasmeja, kunnes mies alkoi aina kysyä, joko tulit

Partitiivi, funktio 4. This feature is not available right now. Please try again later.

Keskustelu - Mies ei laukea :( | Seksi | Vauva

Kerra yhden naisen kanssa tuli puheeksi, että kuinka monta kertaa mies pystyy laukeamaan yön aikana. Nainen väitti, että muutaman kerran kokemuksensa mukaan. Ninä väitin, että aianakin 10 kertaa pystyn. No asia piti tarkistaa ja varattiin sitten aika ja aloitettiin paneminen. Todisteet piti olla ja käytettiin kortua.

11 hämmästyttävää faktaa miehen orgasmista – "Se tuntuu

kuinka monta kertaa mies voi lauetaMun mies voi laueta 2-3 kertaa peräkkäin panon aikana. Ja äijä on hyvinkin kohta 50 v! Vähän sillä on eturauhas vaivoja, mut ton ikäsellähän niitä voi olla. Panee kuitenkin kuin pukki kun sille päälle sattuu

Kuinka monta? - YouTube

Vierailija: "olen todella hidas saamaan orgasmin ja tämä tietenkin ottaa päähään. yleensä mies saa häärätä ainakin puoli tuntia sormien ja kielen kanssa ennen kuin saan. tästä johtuen saan todella harvoin orgasmia. viimeisen 3kk aikana kerran välillä todella tympii, että mies saa aina, mutta m

Kuinka moni mies pystyy rakastelemaan monta kertaa peräkkäin

Anita alkoi itkeä, hän oli kauhuissaan. Hän oli liftannut vaikka kuinka monta kertaa, eikä ennen ollut mitään sattunut. Kyllä tästäkin selvittäisiin. Hän alkoi vastentahtoisesti runkata molemmilla käsillään miesten kaluja. Miehet kourivat hänen tissejään ja imivät hänen suutaan ja kaulaansa.

SEISKA-TV: Mikko Parikka, kuinka monta kertaa pudotit Katrin

kuinka monta kertaa mies voi lauetaTanssii Tähtien Kanssa 2011: Salkkareista tuttu Mikko Parikka kertoo fiiliksistään ja treenikuvioistaan yhdessä tanssiopettaja Katri Mäkisen kanssa.

Kuinka monta kertaa mies voi laueta päivässä? | Keskustelu

Ilman hellyyttä ei pidemmän päälle parisuhteessa voi elää, vaikka mies/vaimo muuten ihan hyvä olisikin. Minä yritin selittää tarpeitani kaikin keinoin, tein niinkuin ohjekirjat sanoivat eli näytin esimerkilläni, mitä minulta puuttuu enkä itse lopettanut hellyyden osoittamista tai hyväilyjä, enkä torjunut miestäni.

Keskustelu - miksi mun mies ei helli mua?? jos on miehenne

kuinka monta kertaa mies voi lauetasitä voi touhuta vaikka koko yön ja laueta useita kertoja..Mutta voin kokemuksesta sanoa että vaikka olis hyväkuntoinenkin mies niin se vie energiat ja mehut niin totaalisesti että toipumiseen menee monta päivää,enkä tiedä onko siinä muutenkaan mitään järkeä,vähempikin riittää.

Jani – Mies jota niin kaipaan | Seksinovellit

Kielemme kohtasivat ja voihkin, tuntui niin hyvältä kun kyrpä takosi minua että oli vaikeaa suudella. Vaihdoimme asentoja monta kertaa. Kun ratsastin Janin päällä, hän oli kaikkein syvimmällä minun anaalissa. Terska kosketti eturauhastani ja meinasin laueta vaikka en edes koskettanut kaluani. Tuntui paremmalta kuin koskaan ennen.

peräkkäiset orgasmit - Uutiset | Seiska

Jos mies joutuu pidättelemään omaa laukeamistaan, sitten se kestää aivan älyttömän kauan. Pari kertaa ollaan lopetettu ts minä lopetin ku yli tunti armotonta paukuttamista. Ei luoja, ei sitä kestä. Mä en voi ssille mitää etten laukea 10 minuutissa, jolloin mies olisi jo valmista kauraa.

Monta kertaa mies voi? - Miehen logiikka - Suomi24 Keskustelut

Partitiivi, funktio 4. This feature is not available right now. Please try again later.

kuinka kauan energiajuoman vaikutus kestää
sarvikuonon käyttö kuinka usein
alaska peli
veikkaus pelisali rovaniemi
katsomo pihlajakadun tuhmat tädit