Kuinka kauna kestää ennen kuin mieheltänne tulee siemensyöksy

kuinka kauan seksi kestääVierailija: "Ihan mielenkiinnosta kysyn että kauanko teillä yleensä kestää itse yhdyntä esileikin jälkeen? Montako minuuttia ukko kestää laukeamatta?Meillä tuppaa olemaan nopeaa toimintaa enkä aina ehdi edes lämpenemään mutta olis kiva tietää miten muilla, kun itsellä ei ole kokemusta kuin parist

KUINKA KAUAN YHDYNNÄN KUULUISI KESTÄÄ? *haastattelu* - YouTube

kuinka kauan seksi kestääKuinka kauan kestää että saat orgasmin? Viestiketju osiossa ' Seksi ' , käynnistäjänä surullinen , 20.09.2006 . Sivu 2 / 3 < Edellinen 1 2 3 Seuraava >

Kuinka monta minuuttia hyvä seksi kestää

Siis tarkoittaako tuo kysymys että kuinka kauan seksi yleensä kestää? :/ Mä saan joka kerta vähintään 40 minuuttia,ellei kyseessä ole pikapano .

kauanko mies kestää? - Seksi - Suomi24 Keskustelut

Mielipiteet siitä, kuinka kauan seksin pitäisi kestää, vaihtelevat. Erään selvityksen mukaan naisten toiveiden keskiarvoksi muodostui 25 minuuttia ja 51 sekuntia, miesten puolestaan 25 minuuttia ja 43 sekuntia.

Kuinka Kauan Seksi Kestää - Image Results

Mikähän mahtaa olla totuus (tai ehkä niitä totuuksia on monta ), kuinka kauan naiset jaksavat sängyssä? Kuinka monta tuntia / kuinka monta kertaa yön aikana pitäisi naisen jaksaa? Kysyn siksi, että (50v) naisystäväni väittää, ettei kukaan nainen jaksa kuuden-seitsemän panokerran jälkeen enää samana yönä.

Kuinka kauan kestää tehdä youtube-video? - YouTube

Naisilla kestää tutkimusten mukaan noin 20 minuuttia keskimäärin saada orgasmi, mutta harva haluaa penetraatiota koko sen ajan. Parempi tapa saada nainen nauttimaan on panostaa minuutit esileikkiin. Se auttaa myös niitä miehiä, jotka hermoilevat ennen seksiä, että kestävätkö he tarpeeksi kauan.

Keskustelu - Montako minuuttia teillä kestää yhdyntä? | Seksi

kuinka kauan seksi kestääKaikkihan tietävät, että hyvä seksi sisältää paljon muutakin kuin yhdynnän. Mutta kuinka kauan itse yhdyntä keskimäärin kestää? Daily Mailin mukaan Queenslandin yliopiston tutkijat perehtyivät asiaan ja huomasivat, että akti kestää parista riippuen 33 sekunnista 44 minuuttiin.

Erosta selviäminen: Terapeutti kertoo, kuinka kauan kestää

kuinka kauan seksi kestääIhan kuinka haluaa 10 min on omasta mielestä parasta antia. Oon toki kokeillu kauanko sitä pystyis jatkamaan, ei se enää lopulta oikeen hyvältä tunnu alkaa vain ladyn liukasteet mennä vaahdoksi :D lämppäily ja muu hifistely toki maistuu pitempäänki, mutta edestakainen ei.

Näin kauan seksi saa kestää – naiset vastasivat | Me Naiset

No ei ole hellänä Päinvastoin,hyvältä tuntuu ja minusta on mahtavaa että mies kestää noin kauan Ei se koko aika ole sitä jyystämistä,välillä työntää mulkkunsa oikein syvälle ja pitää siellä ja samalla hitaasti työntelee sitä ollen koko ajan sisällä,asentoja vaihdellaan yms.

Kuinka kauan nainen jaksaa sängyssä? | Keskustelu | Anna

Meillä kestää varmaankin noin 3 minuutin pikapanoista aina sinne 1 tunnin aktiin asti. 1 tunti aktia plus esileikit päälle siis. Minä miehenä haluan vaihtaa asentoa sitten kun alkaa tuntua liiankin hyvältä, mutta tiedän että parempaa on vielä luvassa. noin 5-8 minuuttia per asento riippuen tahdista.

IS:n suuri seksikysely paljastaa: Näin suomalaiset

Kaikkihan tietävät, että hyvä seksi sisältää paljon muutakin kuin yhdynnän. Mutta kuinka kauan itse yhdyntä keskimäärin kestää? Daily Mailin mukaan Queenslandin yliopiston tutkijat perehtyivät asiaan ja huomasivat, että akti kestää parista riippuen 33 sekunnista 44 minuuttiin.

Kuulutko seksin pikajoukkoihin vai pitkäjänteisiin? Näin

Tätä oli kysytty, tässä vastaus. Videon tekeminen ei aina ole helppoa, sillä siihen liittyy yllättävän pitkä prosessi, johon kuluu aikaa. Nyt siis kerron hieman youtube-videon

kuinka paljon bensaa kuluu
amnesia peli
kuinka hoitaa nenäpolyyppeja
kuinka paljon rahaa abiristeilylle
veikkaus presidentin vaalit