Kauanko vaihdevuosioireet kestäneet ? - Vaihdevuodet

Menkat alkavat usein rusehtavana tai punertavana vuotona. Alussa vuoto voi olla niukkaa, ja menkat voivat tulla epäsäännöllisesti. Parin vuoden aikana kuukautiskierto muuttuu usein säännöllisemmäksi. Kuukautiset kestävät keskimäärin 3-7 päivää ja kuukautiskierto keskimäärin 23-35 päivää.

VIEMÄRIPUTKIEN MATERIAALIT JA ASENTAMINEN

Välillä vuoto oli niukkaa ja ruskean väristä, mutta nyt taas ollut parin viikon ajan veristä ja päiväsaikaan runsaampaa. Yöllä ei vuoda juuri lainkaan. Vai voisiko olla, että minulla on meneillään " ekat" menkat, jotka nyt sitten vain kestävät ja kestävät

Menkat - NettiNappiNettiNappi

Mulla oli joulu-tammikuun vaihteessa ensimmäiset kuukautiset, tai ainakin luulen niin. Mulla tuli jtn 5päivää semmoista “ruskeaa limaa” ei paljoa, mutta kuitenkin. Mutta se kysymys olisi eli kuinka kauan voi kestää että kuukautiset tulevat toisen kerran, koska toisia ei ole vieläkään näkynyt ja aikaa on jo yli 2kk.

onko normaalia, että tytön ensimmäiset kuukautiset

Demistä löydät aina kiinnostavia keskusteluja ja juttuja. Liity osaksi ihanaa yhteisöä!

kuinka kauan teillä kestää menkat? - Kuukautiset - Suomi24

Miten kauan?Kuukautiset kestävät yleensä kolmesta seitsemään päivään. Myös tämä vaihtelee suuresti. Kun on kyse kuukautisista, ei ole yhtä ainoaa oikeaa vaihtoehtoa, joka pätee kaikkiin tyttöihin tai naisiin! Miten paljon?

Verkkovierailun kysymyksiä ja vastauksia vaihdevuosista

Mulla se on ollut ainoa asia joka on saanut jaksamaan tän taudin kanssa- jos olisi menkat joka 4.viikko niin olisin varmaan jo tappanut itseni- ihan tosissaan. Elämä viikkoa ennen vuodon alkua, sen aikana ja viikko päättymisen jälkeen on yhtä helvettiä.

Ekat menkat? - NettiNappiNettiNappi

En tiedä olenko nyt vainoharhainen, mutta siis olin yhdynnässä viime viikon perjantaina, menkat alkoivat sunnuntaina, mutta kestivät vain puoli! päivää ja olivat hyvin niukat. normaalisti menkkani ovat hyvin säännölliset ja kestävät 4-5 päivää. Onko mahdollista että kondomi meni rikki ja olen raskaana?

Kuinka pitkään kuukautiset kestävät? | ob

Kuinka pitkään kuukautiset kestävät? Yleensä kuukautiset kestävät 3–7 päivää, joiden kuluessa erittyy noin 0,65 desilitraa (puolikas kupillinen) vuotoa. Kaksi kolmasosaa nesteestä erittyy ensimmäisinä päivinä.

Keskustelu - Kuinka kauan jälkivuotoa tulee?! | Sana vapaa

kuinka kauan menkat kestävätmulla kestää menkat aina viikon. se on ärsyttävää kun jos lähtee vaikka mökillekin tai jonnekin ja jos ne sit alkaa siellä niin ne kestää koko ajan. tamponejakin pitää varata tosi paljon mukaan riippumatta siitä minne on lähdössä. menkkani alkoivat 2 vuotta sitten. kuinka kauan teillä siis kestää menkat? onko viikon vuoto normaalia?

Keskustelu - Endometrioosin oireet | Sana vapaa | Meidän Perhe

Kuinka pitkään kuukautiset kestävät? Yleensä kuukautiset kestävät 3–7 päivää, joiden kuluessa erittyy noin 0,65 desilitraa (puolikas kupillinen) vuotoa. Kaksi kolmasosaa nesteestä erittyy ensimmäisinä päivinä.

Keskustelu - GALLUP: Menkat synnytyksen jälkeen? | Vauvat ja

Ei ole mitään keinoa etukäteen selvittää, kuinka lievät tai vaikeat oireet kullekin tulee tai kuinka kauan ne kestävät. Tilastoista voi katsoa, että 20 % selviää ilman oireita, 20 %:lla ne ovat sietämättömät, ja me loput 60 % olemme siinä välissä eri vaikeusastein. Oireet kestävät kai tavallisimmin korkeintaan muutaman vuoden.

Kuinka kauan kestää tehdä youtube-video? - YouTube

Muovista ja betonista valmistetut putket kestävät ainakin teoreettisesti yhtä pitkään. Betoni on kuitenkin jo osoittanut 150 vuoden käyttökokemuksella, että se on luotettava putkimateriaali. Tulevaisuudessa pystytään paremmin arvioimaan, kuinka pitkä elinkaari muoviputkilla on

maali veikkaus
kuinka kauan h&m tilaus kestää
veikkaus gladiator
veikkaus konttori vantaa
kuinka vanha tietokone on