kierukka ja viiltävä kipu - Ehkäisy - Suomi24 Keskustelut

Ensimmäisen puoli vuotta tiputteli oikeastaan päivittäin, sen jälkeen pikkuhiljaa harveni niin, että 1,5v päästä oli noin 3 pvää menkat ja sen jälkeen aina jatkui tiputteluvuoto noin viikon, säännöllinen 28 pvän kierto. Siinä kohtaa meni hermo ja vaihdoin kierukan minipillereihin.

Keskustelu - kierukka v. minipillerit - kokemuksia kiitos

kuinka kauan kipuja kierukan laiton jälkeen"Täällä varmaan olisi eniten tietäjiä asiassa. Kuinka kauan on jälkivuoto kestänyt kierukan laiton jälkeen? Mulla on kohta nelisen viikkoa laittamisesta ja edelleen vuotaa, melko runsaastikin ei mitään pelkkää tiputtelua.

Lääkeinfo.fi - lääkevalmisteiden pakkausselosteet - MIRENA

Tää toinen kierukka mikä taas laitettiin kuopuksen jälkeen niin ensin oli tiputteluvuotoa vaikka kuinka kauan ja nyt ehkä näyttää siltä et kuukautiset jää pois tai ainakaan niitä ei ole tullut vähään aikaan. Ja siis esikoisen jälkeen kuukautiset tuli ihan normaalisti mut oli vaan tosi paljon niukemmat kuin normaalisti.

Vuoto kierukan laiton jälkeen - Ehkäisy - Suomi24 Keskustelut

Tärkeitä tietoja Arviosi julkaistaan vain täällä, ja se auttaa meitä parantamaan myymiemme tuotteiden laatua. Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista mitään kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä.

Kysymyksiä HORMONIKIERUKAN omistaville!! | Demi

Varsinkin hormonikierukan laiton jälkeen on monilla naisilla ylimääräistä vuotoa. Voi kestää pisimmillään jopa vuoden, yleensä n. 1/2 vuotta. Ei johdu siitä että mikään paikka olisi "rikki" vaan yksinkertaisesti hormonimäärien ja sitä kautta limakalvojen paksuuden muutoksista.

Keskustelu - Vuoto kierukan laiton jälkeen? | Vauvat ja

Hormonikierukan laiton jälkeen kyllä eka ilta meni siinä, kun kohtu supisteli ja vissiin vieroksui uutta härveliä. Jonkun aikaa kierukan laittamisen jälkeen oli tiputteluvuotoja, mutta nekin loppui. Tykkäsin kierukasta hirveästi, sillä menkat katos lähes kokonaan ja samalla myös menkkakivut.

Keskustelu - Kauan pidit kierukkaa ja miksi poistit sen

kuinka kauan kipuja kierukan laiton jälkeenMun ekat kuukautiset kierukan laiton jälkeen kesti viikon, pari päivää niistä vuoto oli tosi runsasta, piti yösidettä pitää päivälläkin. Toiset tällaiset menkat vielä siedän, en kuitenkaan viittä vuotta! Toivossa on hyvä elää, että tämän kierukan kanssa saisi elämää jatkaa.. ;) Muuten olen tosi onnellinen!

Ehkäisy raskauden jälkeen | Vau Foorumi

kuinka kauan kipuja kierukan laiton jälkeenSinun kannattaisi käydä gynellä. Voihan olla, että kierukka ei ole kunnolla paikallaan, tai on jokin tulehdus tai kierukkaan liittymätön syy, joka kipuja aiheuttaa. Voimakkaat kivut kauan kierukan laiton jälkeen eivät ole normaalia kierukkaan liittyvää kipua. Kannattaa muistaa myös kohdun ulkoisen raskauden mahdollisuus!

Millaisia vuotohäiriöitä oli hormonikierukan laiton jälkeen

kuinka kauan kipuja kierukan laiton jälkeenElikkäs, mulle ehdotettiin tänään ehkäisyksi Jaydess-hormonikierukkaa, koska oon lopen kyllästynyt e-pillereitten käyttöön, kun ne ei sovi mitkään. Luin kyllä tuollaisen esittelyvihkosen minkä sain matkaan, mutta haluan silti ihan oikeiden ihmisten kokemuksia.

hormonikierukka | Vau Foorumi

kuinka kauan kipuja kierukan laiton jälkeenPäädyin hormonikierukkaan, sillä pelkäsin ennestään kivuliaiden menkkojen tulevan vielä kivuliaammiksi. Itselleni sopinut ja menkatkin hävisivät heti kättelyssä, joten oon nauttinut menkattomasta ajasta kyllä. Asennuskin oli nopea, vaikka pientä supistelua oli heti ensimmäisinä päivinä kierukan laiton jälkeen.

Kysymyksiä HORMONIKIERUKAN omistaville!! | Demi

Kierukan asetuksen jälkeen kannattaa varata hetki aikaa lepäämiseen. Normaalisti ei tarvita sairaslomaa asetuksen jälkeen. Kierukan asetukseen liittyviä mahdollisia haittavaikutuksia ovat kipu, ylimääräinen vuoto ja tulehdus. Hyvin harvinainen, mutta mahdollinen haittavaikutus on kohdun seinämän puhkeaminen asetuksen yhteydessä.

kierukka ja viiltävä kipu - Ehkäisy - Suomi24 Keskustelut

Elikkäs, mulle ehdotettiin tänään ehkäisyksi Jaydess-hormonikierukkaa, koska oon lopen kyllästynyt e-pillereitten käyttöön, kun ne ei sovi mitkään. Luin kyllä tuollaisen esittelyvihkosen minkä sain matkaan, mutta haluan silti ihan oikeiden ihmisten kokemuksia.

kuinka paljon sokeria voi syödä päivässä
kuinka usein vaihdat silmälasit
viidakko peli
katsomo tuomas enbuske
kuinka paljon hiilihydraatteja