Miten avata viinipullo ilman korkinavaajaa - YouTube

kuinka avata viinipullo ilman avaajaaVäsymyksestä huolimatta meidän matka sujui todella hyvin, Islanti yllätti positiivisesti ja säilyttiin tälläkertaa ilman sakkoja, ylibuukattuja lentoja tai tuliaisena tuotuja lavantauteja (kuinka huono tuuri meillä oikein on aina reissatessa!?). Matka poikkesti aiemmista niin monella tavalla, mutta oli todella mieleenpainuva kokemus.

Viinipullo auki lenkkarilla - Maailman menoa - Suomi24

Hesari kiusaa ihmisiä niksillä: "Miten avata viinipullo ilman avaajaa? Tarvitset vain lenkkarin."Kyllä siihen mikä hyvänsä kalossikin kelpaa.h

Avatamsaka-sutra | Buddhist text | Britannica.com

Monia tapoja on avata viinipullo ilman avaajaa, mutta tässä on ehdottomasti yksi näppärimmistä. Useimmiten jos viinipullo on saatavilla, niin yksi kenkäkin varmasti jostain löytyy.

Tutkimus: Viinilasillinen auttaa hidastamaan ikääntymistä

Poimi vinkit siihen, kuinka viinipullo aukeaa helposti ilman avaajaa! Korkkiruuvin puuttuminen ei suinkaan tarkoita sitä, etteikö viinipulloa saisi auki. Buzzfeedin videolla esitellään kymmenen mielikuvituksellista tapaa päästä eroon viinipullon korkista ilman asianmukaista avaajaa.

Matkailu - Page 5 of 10 - Sara Ollila

kuinka avata viinipullo ilman avaajaaSoitan Antille, ja älykäs poikaystäväni ehdottaa katsomaan youtubesta ideoita. Niitä oli kyllä, siis sellasia jotka kerto miten avata viinipullo ilman avaajaa. Mutta kaikki välineet mitä olisi tarvinnut uupu meidän huoneesta, ihan kuten oikea avaajakin. Tilattiin pizzat ja pyydettiin lähettiä tuomaan avaaja tullessaan. Ei tuonut.

PIKA! Viinipullon korkkiruuvin avaus ?? | Keskustelu | Kaksplus

Facebookiin sateli mahtavia vinkkejä aiheen tiimoilta, kiitos niistä kaikille! Minulle ehdotettiin naulaa ja vasaraa, korkin työntämistä pulloon veitsellä, pullon laittamista kenkään ja sen hakkaamista seinään… kaikki hyviä keinoja kuulemma avata viinipullo ilman avaajaa (aina oppii uutta!).

Päivä mun kanssa - London and beyond -MATKABLOGI

kuinka avata viinipullo ilman avaajaaPieni määrä alkoholia on hyvästä Oliko töissä rankka päivä? Juo pari drinkkiä – ja voit hidastaa ikääntymistäsi. Ihmiset, jotka joivat yhden tai kaksi alkoholijuomaa päivässä, ikääntyivät hitaammin kuin ne, jotka joivat vähemmän, tai eivät juoneet laisinkaan, Iowan Yliopiston tutkimus väittää.

Hempula with the Polarbear

kuinka avata viinipullo ilman avaajaaSoitan Antille, ja älykäs poikaystäväni ehdottaa katsomaan youtubesta ideoita. Niitä oli kyllä, siis sellasia jotka kerto miten avata viinipullo ilman avaajaa. Mutta kaikki välineet mitä olisi tarvinnut uupu meidän huoneesta, ihan kuten oikea avaajakin.

Näin avaat viinipullon helposti ilman avaajaa – Herkkusuut.com

Done it! Ihan mahtavaa,kiitos linkistä.Nyt ymmärsin mitä varten ne kaksi väkästä toisella puolella avaajaa ovat ;(.. tarvii näköjään olla tarkkana mihin kohtaa kierteen laittaa,koska muuten ne väkäset ei ylety nostamaan korkkia.Ja ei kun nauttimaan

kuinka paljon mahtuu dvd levylle
kuinka monta erilaista merkkiä järjestelmässä voidaan esittää
kuinka monta yhdysvaltain presidenttiä on murhattu
kuinka vanhana tehdä ig käyttäjä
kuinka usein salilla tulisi käydä