Mitä parran malli kertoo miehestä? 6 erilaista partaa ja

Arttu näki palomiehiä, joista suurimmalla osalla heistä oli paksut viikset. Seuraavana aamuna herättyään, Arttu päätti ajaa itselleen samanlaiset viikset, kerta palomiehillä kuulemma kuuluu olla upeat ”kahvat”.

Olen kuullut että parta kannattaa ajaa höylää tai konetta

kuinka ajaa viiksetOlen kuullut että parta kannattaa ajaa höylää tai konetta käytettäessä silloin kun iho on kuiva, kuulemma kosteana/märkänä ajaminen repii ihoa. Kaverini kuitenkin väittää asian olevan juuri päinvastoin, että parta kannattaa ajaa ihon ollessa kostea.

Keskustelu - Parran kasvatuksesta | Lääketiede ja terveys | Tiede

Anna nyt pojan ajaa viiksensä. Eihän sitä voi ketään pakkottamaan olemaan tietynlainen. Olen itsekin 14 ja viikseni eivät vielä kunnolla kasva mutta kun kasvavat niin aion ajaa koska en halua "keskenkasvuisia" viiksiä.

Operaatio viikset - City

kuinka ajaa viiksetParrankasvusi on melko nopeaa, etkä jaksa ajaa partaa jatkuvasti. Et kuitenkaan halua muhkeaa partaa. Olet työorientoitunut ja puhut paljon kännykkääsi. 3. Perusviikset Olet joko aikaasi seuraava nuori mies tai iäkkäämpi herrasmies. Olet vielä sinkku, vaikka uskot olevasi varsinainen naistenhurmaaja.

Bio — K u i n k a

(1993) Kuinka, The Accidentals & Zachary Scot Johnson Linger The Cranberries Cover thesongadayprojec - Duration: 4 minutes, 23 seconds.

Kuinka - YouTube

Tämä on kai aika epätyydyttävä vastaus, mutta sun pitää vaan odottaa. Itsellä ei 19-vuotiaana kasvanut juuri ollenkaan parta, ehkä kerran viikossa tarvi ajella kaula ja viikset. Oikeestaan vasta 23, 24 vuotiaana on tarvinnut ajaa joka päivä. (tosin eihän sitä näin opiskelija viitsi kun ei kukaan vaadi olemaan siistin näköinen..)

Parta – Wikipedia

Viiksivahalla muotoillaan viikset (yllätys…). Pidemmän parran kanssa lyhyeksi trimmatut viikset saattavat näyttää typerältä, mutta kukaan ei kuitenkaan tykkää siitä, että viikset rehottavat huulien päällä. Tähän tarkoitukseen on viiksivaha. Sen avulla saat tyylikkäät, pidemmät viiksesi pois suun päältä.

Oon 13v. ja viikset kasvaa!?!? - Aikuistuminen - Suomi24

kuinka ajaa viiksetOrtodoksimiesten ei ole ajoittain ollut sallittua ajaa partaansa, kun taas parran ajoa tai siistimistä vaativa antiikin ihanteisiin pohjautuva ”länsimainen” kauneusihanne on ollut vallalla luterilaisilla alueilla. Moni uskovainen muslimi pitää partaa, sillä islamin profeetta Muhammadilla oli parta. Joidenkin teologien mukaan parta on

Villasukka kirjahyllyssä: Emmanuel Carrère: Viikset

Lue digilehtenä . Tilaa. Valikko

kuinka saada rapeita ranskalaisia
red dead redemption peli
salatut elämäty katsomo
kuinka nopeasti vyötärö kapenee
kuinka paljon lentokone saastuttaa