Osaatko nimetä kaikki Euroopan maat? Testaa! - Matkat - Ilta

Maailman valtiot - tämän sovelluksen avulla voit opetella kaikki valtiot Euroopan valtiot (peli) Etelä-Amerikka (peli) Lähi-itä (peli) Afrikka (peli) Euroopan maat englanniksi (peli) Itsenäisten valtioiden liput

valtio-pelit - Pelikone - Ilmaiset Pelit ja Nettipelit

Sosiaalisessa media kiertää parhaillaan hauska nettipeli, jossa pelaajalla on 12 minuuttia aikaa nimetä kaikki maailman valtiot. Pelissä käytetään maiden suomenkielisiä nimiä. Jokainen muistanee helpoimmat suurvaltiot, mutta miten on pienempien ja tuntemattomampien maiden laita?

Eurooppa: Maat - Karttavisapelit

kaikki maailman valtiot peli

Seterra on haastava, maantietoon pohjautuva peli. Opi Afrikan, Euroopan, Etelä-Amerikan, Pohjois-Amerikan, Aasian ja Australian maista, pääkaupungeista, meristä, lipuista ja kaupungeista ääriviivapiirrettyjen karttaharjoitusten avulla!

Suuri lippuvisa – tunnistatko kaikki nämä 147 lippua

Testaa, tunnetko maailman liput. 14.09.2016 klo 10:58. Kuinka hyvin olet perillä eri maiden lipuista? MOSTPHOTOS. Testaa, millä tasolla tietämyksesi on!

Maapallon valtiot - Yhteisövisat - Maantieto - Älypää

Seterra on ilmainen maantietovisailu, joka opettaa sinulle maista, valtioista ja pääkaupungeista ympäri maailmaa. Tämä on nettiversio, joka on kirjoitettu HTML5-koodilla.

maailman valtiot - Yhteisövisat - Maantieto - Älypää

Pientä korjattavaa: Kaikki St. -alkuiset pääkaupungit pitäisi hyväksyä Saint -kirjoitustavalla. Sri Lankan pääkaupunki pitäisi olla Kotte. (Kotte tunnetaan myös Sri Jayewardenepura-Kottena) (Colombo on vain de-facto, mutta jos et halua poistaa tätä vaihtoehtoa, ota ainakin Kotte käyttöön.)

Maailman pääkaupungit ja valtiot Flashcards | Quizlet

kaikki maailman valtiot peli

Kaikki itsenäiset valtiot 1 - 196 Afganistan Alankomaat Albania Algeria Andorra Angola Antigua ja Barbuda Arabiemiirikunnat Argentiina Armenia Australia Azerbaidzan Bahama Bahrain Bangladesh Barbados Belgia Belize Benin Bhutan Bolivia Bosnia-Hertsegovina Botswana Brasilia Britannia Brunei Bulgaria Burkina Faso Burundi Chile Costa Rica Djibouti Dominica Dominikaaninen tasavalta Ecuador Egypti

Open linkkivinkit: Opettele kaikki maailman valtiot

Eurooppa-aiheisia opettavaisia pelejä: valtiot, pääkaupungit, liput, alueet, EU ja euroalue, metropolialueet, monarkiat, taistelut, vuoret, järvet, meret, joet

Luettelo valtioista maanosittain – Wikipedia

kaikki maailman valtiot peli

Kiistanalaiset alueet. Alla on lueteltu niiden valtioiden, alueiden tai poliittisten yksikköjen liput, joita ei ole yleisesti tunnustettu itsenäiseksi tai joita kaikki ympäristön valtiot eivät ole tunnustaneet, mutta jotka ovat joidenkin valtioiden tunnustamia tai ovat joko ainoastaan de facto tai de jure-itsenäisiä.

Kaikki itsenäiset valtiot

Visa esittää sinulle maailman valtioiden, itsehallintoalueiden ja muiden vastaavien paikkojen liput kysyen, mikä lippu on kyseessä. Oikea vastaus on yksi neljästä annetusta vaihtoehdosta. Kerran saat käyttää hyväksesi Älypään peleistä tutut apukeinot: poistaa kaksi väärää, ottaa vihjeen vastaan tai skipata kysymyksen kokonaan.

Testaa, tunnetko maailman liput!

Maapallon valtiot - Maantieto - Yritä tietää pääkaupungit, liput ja muuta tietoa. Pelissä tällä hetkellä 60 kysymystä, osa helpompia ja osa vaikeita.

Seterra - Maantietopelit

Ei todellakaan mene enää. Noita saarivaltioitakin on tyynellämerellä aika liuta ja en ole edes pitkiin aikoihin selvittänyt, mitkä ovat entisen Neuvostoliiton alueella ovat valtiot. Kouluaikoina osasi viimeksi ison osan maailman valtioista (Amerikat, Eurooppa, Afrikka, Aasia)

kuinka usein auto kannattaa vaihtaa
katsomo/
kuinka usein käyt kotona opiskelijat
katsomo lemmen viemä
veikkaus pääkonttori osoite