Toporopa-oppimispelit: Euroopan maantiede

Tämä on luettelo maailman pisimmistä joista.Pituus on laskettu sivujoen lähteestä, mikäli näin saatu pituus on varsinaista jokea suurempi. Jokien ilmoitettu pituus vaihtelee jonkin verran tietolähteestä ja mittaustavasta riippuen, eikä jokien keskinäinen sijoitus ole yksiselitteinen.

Luettelo joista pituuden mukaan – Wikipedia

From the author. Tunnista Euroopan valtiot. Venäjästä pelissä on mukana vain Kalingradin alue. The game ends when you get all 46 questions correct, or when you give up ;)

Eurooppa – Wikipedia

euroopan vuoret peliEuroopan mantereen ja eurooppalaisen elämäntavan keskeisimpiä piirteitä esitellään oppaassa kuvin ja sanoin omissa luvuissaan: Kokonainen maanosa – topografinen kartta, korkeimmat vuoret, suurimmat järvet, pisimmät joet . Matkustaminen – tiet ja rautatiet, pisimmät tunnelit ja sillat, lentokoneet ja avaruusraketit

10 vinkkiä: Euroopan parhaat vaelluskohteet | Napsu

Seterra on ilmainen maantietovisailu, joka opettaa sinulle maista, valtioista ja pääkaupungeista ympäri maailmaa. Tämä on nettiversio, joka on kirjoitettu HTML5-koodilla.

Kartta.com - Euroopan Kartta

Euroopan karttapelejä: Toporopa Maailman luonnonkohteet vuoristot, joet, järvet ym. Kartan alla löytyy myös vihjeitä mistä kohde voi etsiä. (englanniksi) Valtioiden harjoittelua ja karttapelejä: Harjottele maailman valtioita: Montako valtiota muistat? Afrikan valtiot Eteläamerikan valtiot Lisää karttapelejä Arvaa missä olet -peli

3. Asteverkon kertoo sijainnin - Peda.net

euroopan vuoret peliHelppokäyttöinen suomenkielinen Euroopan kartta. Näe Eurooppa myös satelliittikuvina.

Eurooppa: Maat - Karttavisapelit

Eurooppa-aiheisia opettavaisia pelejä: valtiot, pääkaupungit, liput, alueet, EU ja euroalue, metropolialueet, monarkiat, taistelut, vuoret, järvet, meret, joet

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Rakenne, toiminta, valta. Osa yksi. This feature is not available right now. Please try again later.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Seterra on ilmainen maantietovisailu, joka opettaa sinulle maista, valtioista ja pääkaupungeista ympäri maailmaa. Tämä on nettiversio, joka on kirjoitettu HTML5-koodilla.

Maantiede pelit|vapaa ilmaiset nettipelit

Pelaa maantiede pelit pelit. Pelit oppia ja opiskella oppia maantiede, tiede, joka tutkii karttoja. Fyysinen kartat nähdä joet, järvet, meret ja vuoret

Euroopan parlamentti 1/2 - YouTube

View the interactive image by e-Oppi. Subscribe to Thinglink Content. Once a month we will send 10 best examples of similar interactive media content that has been hand-picked by ThingLink team.

Euroopan vuoristot

euroopan vuoret peliEuroopan itärajalla sijaitsee vanha poimuvuoristo, Uralvuoret, jonka poimutus tapahtui yli 300 miljoonaa vuotta sitten. Vanha poimuvuoristo on ollut alttiina ulkoisille eli eksogeenisille tekijöille satoja miljoonien vuosien ajan ja näin sen huiput ovat pyöristyneet ja se on mataloitunut.

kuinka monta hailajia on olemassa
ikea peli pöytä
peli näppäimistö ja hiiri
vedonlyönti systeemi
selviytyjät mtv3 katsomo